Nuoriso

HIPPO-kerholaiset alkuverryttelyssä
"Mikää miun aika oli?"
Onko pohjoinen tuolla?

Nuorisotoiminta ja sen kehittäminen on meille ykkösasia!

 

Olemme SK Vuoksessa tehneet arvokasta ja ansiokasta, nousujohteista työtä nuorten ja heidän vanhempiensa kanssa jo yli kymmenen vuoden ajan. Eli koko sen ajan, kun SK Vuoksi on ollut olemassa. Tästä olemme myös aidosti ylpeitä! Lasten ja nuorten kanssa harrastaminen on meille SK Vuoksessa edelleenkin ykkösasia. johon haluamme panostaa myös tulevaisuudessa.

Nuorisotoimintamme jakautuu lasten Hippo–suunnistuskouluun, kokeneempien nuorten valmennus- ja harrastetoimintaan sekä aktiivisesti kilpailevien nuorten tavoitteelliseen valmennustoimintaan. Kaikissa ryhmissä osallistujamäärät ovat nousseet koko seuran historian ajan. Hippo–suunnistuskoulussa on ollut 90 lasta ja nuorta ja aktiivisesti harrastavia ja kilpailevia, jo kokeneempia nuoria, yli 30.

Tarjoamme nuorille mahdollisuuksia harrastaa suunnistusta kunkin omalla haluamallaan tasolla. Opetamme suunnistuksen perustaidot ja paljon enemmänkin. Mukavassa ja reilussa kaveriporukassa oppiminen ja kehittyminen tapahtuu kuin itsestään. 

Lähiseudulla tehtävien harjoitusten ja kilpailujen lisäksi osallistumme isolla joukolla mm. valtakunnalliselle Leimaus–leirille (7-18 vuotiaat), järjestämme yhteisiä leirejä naapuriseurojen kanssa ja teemme kisareissuja esim. koululaisten vuotuiseen suurtapahtumaan, Koululiikuntaliiton mestaruuskilpailuihin. Tai vaikkapa Jukolan ja Venlojen viestiin, jossa useat nuoret ovat olleet mukana tutustumassa tämän legendaarisen suurtapahtuman tunnelmaan jo monta vuotta ennen, kuin ovat itse päässeet viestiin osallistumaan.

Tule siis mukaan!

Muun muassa meidän puoleen voit kääntyä:

Anu Pohjamo
Hippo–suunnistuskoulu
050-553 5246

Jorma Ojalainen
valmennus
040-866 9389