25 Manna 2018

Seura on päättänyt taas osallistua 25 Manna viestiin. Viesti juostaan 6.10.2018 Hägestalundissa, noin 20 min junamatkan päässä Tukholman keskustasta.

Matkustamme tällä kertaa Siljalla välillä Turku-Tukholma-Turku. Laivalta on varattu 3 hlö:n hytit (hinta 155 €/hytti). Lisäksi tarkoitus on varata ennakkoon aamiaiset (10,50/6,50 (alle 17v)) ja lauantain illallinen (33,00/15,50) niitä haluaville - ilmoita näistä ilmoittautumisen yhteydessä. Matkat satamaan ja kisapaikalle on tarkoitus tehdä kimppakyydellä/julkisilla. Seuran tuki jokaiselle kilpailijalle on 50€.  

Ilmoittautumiset alla olevalla lomakkeella 31.7.2018 mennessä. Huomioikaa että viestissä on osuuksia kaiken ikäisille, naisille ja miehillle eli kaikki mukaan. Paikkoja on rajoitetusti myös tukijoukoille!

 

Yhdyshenkilö: mikakorhonen2@gmail.com

Kilpailukutsu: https://eventor.orientering.se/Documents/Event/40643/2/Kilpailukutsu

Kilpailun website: http://www.25manna.se/fi/

 

25 Mannaan ilmoittautui 27 kilpailijaa ja yksi huoltaja eli reissu toteutuu. Alla alustava juoksujärjestys sekä varajuoksijat. 

Meillä onkin mahdollisuus bussikuljetukseen Imatralta Turkuun ja takaisin. Bussikuljetuksen kanssa matkan hinta/hlö on 60€ + ruokailut (oman valinnan mukaan) ja paikallisjuna Tukholmasta kisapaikalle ja takaisin. Hinta on laskettu siten että jokaiseen hyttiin majoittuu 3 hlöä - jos joku haluaa yksinään/kahdestaan oman hytin, tyhjän paikan kustannus lisätään näiden henkilöiden matkan hintaan.

Ehdotan että otamme bussin! - kuittaatteko minulle että tämä on OK. Lähettäkää samalla syntymäaika sekä mahdolliset hyttittoiveet ja tieto laivalle varattavista ruokailuista (virallisen lomakkeen kautta ilmoittautuneiden hyttitoiveet ja ateriat on jo tiedossa).

Yhdyshenkilö: mikakorhonen2@gmail.com