SK Vuoksesta lyhyesti

Joukko valmennusryhmäläisiä Itävallan rastiviikolla vuonna 2011

SK Vuoksi ry (Suunnistusklubi Vuoksi) on Imatran - Ruokolahden seudulla toimiva suunnistuksen erikoisseura. Seura on perustettu 19.3.2003 Imatran Suunnistajien ja Ruokolahden Suunnistajien yhdistymisen tuloksena. Jäseniä SK Vuoksessa on noin 400.  

Toiminta-ajatuksenamme on tarjota suunnistukseen liittyvää ympärivuotista harrastustoimintaa ja tapahtumia seuran jäsenistölle ja muille lajista kiinnostuneille Imatran - Ruokolahden seudulla. Kannustamme ja tarjoamme mahdollisuuksia suunnistuksen harrastamiseen eri ikävaiheissa ja eri tasoilla. Korostamme toiminnassamme lajin sopivuutta koko perheelle, lajin eettisiä periaatteita, luonnon arvostamista ja kaikinpuolista terveyden edistämistä. 

Seurassamme on tarjolla monenlaista mielenkiintoista tekemistä suunnistuksen parissa. Harrastaminen ja toimiminen ei ole meillä rasite, vaan mukavaa yhdessä oloa ja  nauttimista suunnistuksen suomista mahdollisuuksista. Onnistumisen elämyksiä on tarjolla varmasti kaikille.

Voit tutustua seuramme toimintaan esim. joka tiistaisilla kuntorasteilla, tulemalla seuraamaan lasten ja nuorten HIPPO-rastikerhoa maanantaisin, osallistumalla kilpailujen ja harjoitusten järjestelytehtäviin, tulemalla mukaan seuran harjoituksiin ja muihin tapahtumiin, liittymällä kannustusjoukkoihin mm. Jukolan ja Venlojen viestiin tai liittymällä jäseneksi. Annamme mielellään lisätietoja.

 

Ota yhteyttä