Marjut Turunen kärkikahinoissa maailmacupin päätöskierroksella Ruotsissa.

Maailmancupin Ruotsin kiertue Bodenissa 22.-25.3.2012

Maailmancupin päätöskiertueella olivat skvuokselaisista mukana Marjut Turunen ja Simo Turunen.

Viesti 22.3.2012

Simo Turunen hiihtosuunnisti Suomen kakkosjoukkueessa Tommi Reposen ja Juho-Matti Taivaisen kanssa sijoituksen ollessa 8. Marjut puolestaan suunnisti naisissa Suomen ykkösjoukkueessa, mutta joukkueen kohtalona oli hylkäys. Lue lisää Suomen Suunnistusliiton sivuilta.

Keskimatka 24.3.2012

Marjut Turunen oli mukana naisten kilpailun kärkikamppailussa. Lopputuloksissa hän oli parhaana suomalaisena loistavasti 5. Simo Turunen puolestaan avasi talven maailmacup tilinsä sijoittumalla keskimatkalla sijalle 14. Lue lisää Suomen suunnistusliiton sivuilta.

Erikoispitkä 25.3.2012

Tämän talven maailmancup päättyi erikoispitkän matkan kisaan. Miesten kisa oli lyhyntä reittiä mitattuna peräti 46 km. Marjut päätti maailmancup kautensa loistavasti ollen jälleen parhaana suomalaisena sijalla 4. Simon oli tällä erää tyytyminen sijaan 21. Lue lisää Suomen Suunnistusliiton sivuilta.

Tästä pääset tutustumaan Ruotsin kisojen ratoihin. Mukana on myös nuorten maaottelun ratoja.