Kolme plakettisijoitusta SM-keskimatkalta

21.9.2013

Essi Väisänen, Atso Salopelto ja Tuomas Kotro olivat oivassa syysvireessä Äänekoskella.

R1:n SM-keskimatka suunnistettiin Äänekoskella 21.9.2013. SK Vuoksella oli mukana iskukykyinen joukko nuoria ja pääsarjan suunnistajia. Kilpailu A-finaalipaikoista aamupäivän karsinnassa oli kovaa ja iltapäivän finaalissa kisailu mitali- ja plakettisijoituksista oli vieläkin kovempaa.

Essi Väisänen (D17) vastasi päivän parhaimmasta suorituksesta ollen jälleen kerran nelossijallaan aivan kärkikahinoissa SM-kisoissa. Vuodet ovat osoittaneet, että Essi on parhaimillaan, kun kisat kovenevat. Essin suorituksenhallinta on mahtavalla tasolla arvokisoissa.  Atso Salopelto (H17) suunnisti myös elämänsä parhaimmat henkilökohtaisen SM-suorituksensa. Atson kaulaan ripustetiin plaketti 7. sijan kunniaksi. Seuraavaksi tähtäimneä on ensimmäinen henkilökohtainen SM-mitali. Tuomas Kotro (H20) veteli jo totutulla rutiinilla kymppisakkiin ottamalla sijan 9. Hieno suoritus hiihtosuunnistusta päälajinaan pitävältä tulevalta pääsarjalaisesta.