Talven loistava menestys jatkui Sodankylässä hiihtosuunnistuksen SM-sprintissä 28.3.2009

28.3.2009

H16 sarjassa Tuomas Kotro ja Lauri Nenonen jatkoivat siitä mihin kaksi viikkoa sitten Keuruun SM-kilpailussa jäivät. He ottivat talven kolmannen kaksoisvoiton SM-kisoissa. Tuomas pysyi jälleen sarjansa kärjessä. Lauri Similä ja Masa Juutilainen suunnistivat plakettisijoill, Laurin sijoitus oli 6. ja Masan 9.

D16 sarjassa Vilmalotta Silvonen otti talven toisen henkilökohtaisen SM-mitalinsa. Keskimatkan kultamitali vaihtui sprintissä pronssiin.

Virpi Juutilainen palasi kultamitalikantaan D40 sarjassa. Anssi Juutilainen nappasi hopeaa H50 sarjassa. Ainoastaan viisi sekuntia erotti Anssin kultamitalista.

H60 sarjassa Pertti Jäkälä suunnisti sijalle 11. H65 sarjassa Timo Tiira oli 8. ja Paavo Rahkonen 11.

SM-sprintti oli yksi Lapin lumirastien kolmesta osakilpailusta.

SK Vuoksi jatkaa kärjessä suunnistuseurojen välisessä epävirallisessa SM-pistetilastossa talven hiihtosuunnistuskilpailujen jälkeen.