Lauri Nenonen sprinttivoittoon nuorten MM-katsastuksissa

19.1.2013

Lauri Nenonen loppusuoralla.
Tuomas Kotro suunnisti hienosti kolmanneksi.
D16-sarjan tehotytöt eli Roosa Similä (vas.), Liisa Nenonen ja Sonia Juutilainen suunnistivat vahvan  kokonaispanoksen.
D16-sarjan tehotytöt eli Roosa Similä (vas.), Liisa Nenonen ja Sonia Juutilainen suunnistivat vahvan kokonaispanoksen.
Henri Similä nappasi toisen sijan.

Oulun Sankivaarassa kisailtiin upeassa talvisäässä MM-kisapaikoista. SK Vuoksen juniorit tekivät loistavia suorituksia.

SK Vuoksen Lauri Nenonen antoi vakuuttavan näytön nuorten MM-kilpailuihin H20-sarjassa SK Pohjantähden ja Vesaisen Poikien isännöimissä nuorten MM- ja 17-v. EM-katsastuksissa. Kilpailut kuuluivat samalla Junior Cupiin, joka käsittää kahdeksan osakilpailua talven aikana. Oulun Sankivaarassa kisailtiin lauantaina sprinttimatkoilla mahtavassa talvisäässä. Kolmen asteen pakkanen ja auringonpaiste siivittivät urheilijat hakemaan huippusuorituksia.

Nenonen kommentoi suoritustaan tähän mennessä kauden parhaaksi: "Rata oli helppo ja suksi kulki hyvin etenkin alkumatkasta. Huomenna lähden hakemaan rentoa ja perusvarmaa suoritusta."

SK Vuoksen hiihtosuunnistjat keräsivät muitakin hyviä sijoituksia. H20-sarjan Tuomas Kotro sijoittui kolmanneksi jääden 23 sekuntia Nenoselle. Henri Similä H18-sarjassa oli toinen 14 sekuntia kärjen perässä. D16-sarjassa Liisa Nenonen otti vakuuttavan voiton 29 sekunnin erolla seuraavaan. Katsastusten yhteydessä järjestetyissä kansallisissa hyviä sijoituksia keräsivät Anssi Juutilainen voittaen sarjan H50 ja Anni Toiviainen D21-sarjan toisella sijalla häviten 4 sekuntia Lounais-Hämeen Rastin Salla Koskelalle. Sunnuntaina kilpailut ja katsastukset jatkuvat keskimatkoilla.