Henri Similä (vas.) ja Tuomas Kotro H20-sarjan korkeimmalla korokkeella.
Roosa Similä (vas.) ja Liisa Nenoen D16-sarjan iloisina mestareina.
Simo Turunen (vas.) ja Lauri Nenonen tykittivät Suomen ykköspariksi parisprintissä.
Päivän kultamitalistit: Roosa (vas.), Liisa, Simo, Lauri, Tuomas ja Henri.

Lauri Nenonen ja Simo Turunen miesten ykkösiä. Henri Similä ja Tuomas Kotro H20-sarjan kultaan. Roosa Similä ja Liisa Nenonen D16-sarjan voittoon.

Liperin Pärnävaaran haastavissa maastoissa jatkuivat SM-kilpailut sprinttiviesteillä. SK Vuokselle päivä oli suorastaan loistava.

Kirkaimpana helmenä oli Lauri Nenosen ja Simo Turusen voitti miehissä. Taistelu voitosta oli armottoman kovaa Ounasvaaran Hiihtoseuran kanssa. Lauri nosti joukkueen kärkeen viidennellä osuudella. Simo taisteli ankkuriosuudella Ounasvaaran Matti Keskinarkauksen  kanssa. Simon pienen virheen johdosta Matti pääsi jo hiukan edelle. Toiseksi viimeisellä rastivälillä Simo onnistui hienosti reitinvalinnassaan ja puikkasi Matin edelle. Maalissa joukkueiden ero oli ainoastaan neljä sekuntia.

Myös H20-sarjan viesti oli äärimmäisen jännittävä loppuun saakka. Tässä viestissä SK Vuoksen joukkueen kovimpana kilpakumppanina oli Kuusamon Erä-Veikot. Henri Similä lähetti Tuomas Kortron ankkuriosuudelle 15 sekunnin etumatkalla. Tuomas kontrolloi ankkurien kilvoittelua ja toi joukkueensa maaliin 8 sekunnin erolla kuusamolaisiin.

D16-sarjan kaksikko Roosa Similä ja Liisa Nenonen pitivät jännitystä yllä tiukassa kamppailussa Ounasvaaran Hiihtoseuran kaksikon kanssa. Alun vaikeuksien jälkeen Roosa nosti joukkueensa kärkeen viidennellä osuudella. Liisa pääsi ankkuriosuudelle 36 sekunnin karkumatkalla. Liisa teki takuuvarmaa työtä ja maalissa eroa Ounassvaaraan oli jo lähes minuutti.