SM-sprintissä ja parisprintissä kullanhuuhdontaa!

25.2.2018

Miesten pääsarjan voittaja Tuomas Kotro hymyili kilpaa helmikuisen auringon kanssa.
Radat olivat selkeät, mutta kova vauhti loi haasteita.
Marjut ja Liisa pääsivät nousemaan korkeimmalle korokkeelle sprinttiviestissä.

SK Vuoksen kestomenestyjät Tuomas Kotro, Liisa Nenonen, Marjut Turunen ja Roosa Similä järjestivät mitalisateen viikonlopun SM-kilpailuissa Keravalla.

Keravan Keinukalliossa kisailtiin 24.-25.2.2018 hiihtosuunnistuksen SM-sprintti ja parisprintti. Tarjolla oli molempina päivinä selkeät, mutta vauhdikkaat radat ja kovalumiset urat.

Vauhdin tuoman haasteen hallitsi lauantaina sprintissä erinomaisen hyvin Tuomas Kotro, joka nappasi kultaa H21 sarjassa ennen Kyrös-Rastin Tero Linnainmaata ja Suunta Jyväskylän Janne Häkkistä. Muita päivän mitalisteja olivat D20 sarjassa Liisa Nenonen (hopeaa) ja Roosa Similä (pronssia). Voiton D20-sarjassa vei Kouvolan Suunnistajien Henna Pylvänäinen.

Tuomas Kotro, H21, 1.

Liisa Nenonen, D20, 2.

Roosa Similä, D20, 3.

Marjut Turunen, D21, 7.

Sunnuntaina parisprintissä kaksikko Marjut Turunen ja Liisa Nenonen nappasivat D21 sarjan mestaruuden makeasti Haapamäen Urheilijoiden ja Kouvolan Suunnistajien edestä. Kulta varmistui vasta viimeisellä rastilla, kun HU:n Milka Reponen ei saanut leimaa vaan joutui kääntymään ympäri. Liisalle mestaruus oli pääsarjassa ensimmäinen, muttei varmastikaan viimeinen.

Kärkihiihtäjät eivät kerkeä pitkään lepäämään laakereilla, sillä seuraava kisareissu starttaa jo perjantaina. Tuomaksen, Marjutin ja Liisan hisu-urakka jatkuu seuraavaksi Yhdysvalloissa maailmancupissa, jossa kilpaillaan samalla myös veteraanien MM-mitaleista.

Tässä vielä linkki tuloksiin ja kisasivuille: Tulokset