Marjut Turunen Suomen mestariksi ja Henri Similä pronssille SM-kisoissa Miehikkälässä

18.2.2012

SM-pitkä matka toi menestystä SK Vuoksen hiihtosuunnistajille

Kuluvan vuoden toiset hiihtosuunnistuksen SM-kilpailut käytiin Suur-Miehikkälässä 18.2.2012. Vuorossa olivat henkilökohtaiste pitkät matkat. Sk Vuokselle lauantai oli varsin menestyksekäs. Marjut Turunen nappasi jo toisen henkilökohtaisen mestaruuden tänä talvena sarjassa D20. Henri Similä jatkoi myös hyvin alkanutta kauttaan ja sijoittui kovatasoisessa H18-sarjassa pronssille. Molemmat matkaavat heti sunnuntain viestien jälkeen Ukrainaan nuorten EM- ja MM-kilpailuihin.

Naisten pääsarjassa Anni Toiviainen otti uransa parhaan sijoituksen henkilökohtaisilla matkoilla sijoittuen seitsemänneksi. Miesten pääsarjassa Simo Turunen ei ollut viime päivien sairastelujen jälkeen vielä ihan terävimmässä iskussa ja sijoitus oli 12. Kymppisakkiin sijoittui lisäksi Simo Villanen H20-sarjassa.

Lisäksi senioripuolella Virpi ja Anssi Juutilainen suunnistivat Suomen mestareiksi.

Kisat jatkuvat sunnuntaina viesteillä, jossa SK Vuoksella on tulessa monta hyvää joukkuetta. Suurin mielenkiinto kohdistuu naisten ja miesten pääsarjoihin, joissa molemmilla joukkueilla on onnistuessaan mahdollisuudet mitaleille.