kolme kultamitalia SM-keskimatkalta Joutsenossa

5.3.2011

Kolme kultaa, hopea ja kaksi neljättä sijaa SM-keskimatkalta Joutsenosta 5.3.2011

SK Vuoksen hiihtosuunnistajat olivat edelleen hyvässä iskussa Joutsenon Pätilässä käydyissä SM-keskimatkan kilpailuissa. Pekka Pulkkisen laatimalla vaativalla uraverkostolla ja liukkaalla kevätkelillä pelkkä kova vauhti ei riittänyt, vaan kisassa vaadittiin herpaantumatonta keskittymistä ja suorituksen hallintaa alusta loppuun.

Kirkkaimpana saavutuksena oli H18-sarjan kaksoisvoitto. Lauri Nenonen otti jo toisen revanssin Tuomas Kotrosta, nyt 13 sekunnin turvin. Lauri Similä oli samassa sarjassa 8. ja Masa Juutilainen 12.

D18-sarjassa Vilmalotta Silvonen teki talven parhaan suorituksensa SM-tasolla ja sijoittui 5:ksi.

H16-sarjassa parhaan sijoituksen suunnisti Henri Similä ollen 10. ja heti tuntumassa Osku Lyytikäinen 12.

Kultaa suunnistivat lisäksi D45-sarjassa Virpi Juutilainen ja H50-sarjassa Anssi Juutilainen.

Lisäksi mitalien tuntumaan neljännelle sijalle kiilasivat Marja Tonder sarjassa D45 ja Tapio Peippo sarjassa H60. Sarjassa D65 Raija Ryytyn sijoitus oli 8.

Kisasivuille pääset tästä.

SM-tilastossa SK Vuoksi jatkaa kärkipaikalla. Ero toisena olevaan Ounasvaaran Hiihtoseuraan kasvoi nyt 25 pisteeseen. Hiihtosuunnistuksessa on jäljellä vielä erikoispitkän matkan SM-kilpailut huhtikuun alussa Övertorneåssa.