Marjut Turuselle hienoja suorituksia maailmancupissa

4.3.2012

Hiihtosuunnistuksen maailmancupin kierros Kazakstanissa 29.2.-4.3.2012

Marjut Turunen jatkoi suoraan hiihtosuunnistuksen nuorten MM-kilpailuista Ukrainasta Kazakstaniin aikuisten maailmancup-kierrokselle. Kazakstanissa kisailtiin 29.2.-4.3.2012.

Sprintti 29.2.2012

Avausmatkana oli sprintti ja Marjut sijoittui hienosti viidenneksi. Kilpailun voitti Kazakstanin Olga Novikova. Lue lisää Suomen Suunnistusliiton sivuilta.

Pitkä matka 1.3.2012

Raskaassa pitkän matkan koitoksessa Marjut ylsi jälleen kymppisakkiin sijoituksen ollessa 8. Voiton korjasi Tove Alexandersson Ruotsista. Lue lisää Suomen Suunnistusliiton sivuilta.

Keskimatka 3.3.2012

Keskimatkan yhteislähtökisassa Marjut taisteli jälleen kärkipaikoista. Tiukassa kisassa rutistus riitti tällä kertaa upeaan 5. sijaan. Ruotsalaiset nappasivat kaksi kärkipaikkaa Josefine Engströmin ja Tove Alexandersson johdolla. Lue lisää Suomen Suunnistusliiton sivuilta.

Sprinttiviesti 4.3.2012

Kazakstanin kisaviikko huipentui Marjutin osalta sprinttiviestin palkintopallille. Marjut suunnisti yhdessä Janne Häkkisen kanssa kisan kakkospaikalle! Myös toinen suomalainen pari oli palkinnoilla, sillä Staffan Tunis ja Sonja Mörsky tulivat kolmanneksi. Kisan voiton vei venäläispari Andrei Grigorijev ja Polina Maltsikov. Lue lisää Suomen Suunnistusliiton sivuilta.