21.9.2016

Neea Pohjamo
Liisa Nenonen

Neea Pohjamo (D15) 6., Liisa Nenonen (D18) 7. ja Eetu Korhonen (H14) 7. SM-sprintissä Vaasassa

Suunnistuksen SM-sprintit kilpailtiin aurinkoa kylpeneestä Vaasassa 17.9.2016. Kotiintuomisiakin saatiin nuorten sarjoista, kun Neea Pohjamo tykitti sijalle 6. D15-sarjassa, Eetu Korhonen sijalle 7. H14-sarjassa ja hiihtosuunnistuksen puolella kansainvälistä menestystä niittänyt Liisa Nenonen sai ensimmäisen henkilökohtaisen plaketin ollessaan 7. D18-sarjassa.

Kilpailujärjestelyt toimivat mainiosti ja sää oli mitä mainioin kahden kisan päivälle, mutta pientä kritiikkiä kuului kilpailualueista ja ratojen vaativuudesta. Varsinkin aamun karsinta oli hyvin juoksuvoittoista, ns. alkukantaista sprinttiä ja iltapäivälläkin nähtiin aina pääsarjoja myöten pitkiä tiejuoksupätkiä. Parhaat kuitenkin voittivat ja tunnelma oli kisoissa mitä mainioin!