SM-keskimatka Porvoossa ja Sipoossa 20.9.2008

20.9.2008

Seuramme suunnistajat olivat isolla joukolla viikonlopun SM -keskimatkan kisoissa Porvoossa (Ryhmä 1, sarjat H/D16,18,20 ja pääsarjat) ja Sipoossa (Ryhmä2, kaikki yli 35 -vuotiaiden sarjat). Keskimatkalla on aamupäivällä karsintakilpailut ja iltapäivällä A- ja B -finaalit.

Tällä kertaa kisat saatiin käydä aamun pientä tihkusadekuuroa lukuunottamatta poutasäässä, ja aurinkokin pilkahteli iltapäivän myöhäisempien finaalien aikana.

Porvoossa seurastamme oli junioripitoinen edustus ja tällä kertaa Porvoon maastot aiheuttivat karsinnoissa sen verran virheitä, että ainoastaan Lauri Similä selvisi A -finaaliin sarjassa H16. A-finaalissa Laurin loppusijoitus oli 29. B-finaaleissa Lauri Nenonen oli 2. ja Simo Villanen 5. ja Masa Juutilainen 34. Miesten pääsarjassa Heikki Husun sijoitus B-finaalissa oli 56.

Sipoossa menestystä ja mitaleja tuli sitten kokeneempien rastikettujen toimesta mukavasti. Parhaan tuloksen teki Paraisten SM-kisan pesupaikalla jalan loukkaantumisesta toipunut Pertti Päivänranta nappaamalla hopeaa sarjassa H55. Tapsa Peippo säesti samassa sarjassa SK Vuokselaisten panosta pronssimitalillaan.

Naisissa Marja Tonder otti pronssia sarjassa D40 ja Virpi Juutilainen samoin pronssia sarjassa D45.