Leimaus 2018 -infoa

4.6.2018 klo 07:00

Hei!

SK Vuoksesta tämän vuoden leirille on lähdössä yhteensä 15 leiriläistä ja ohjaajaa. Ohjaajiksi lähtevät Anu Pohjamo, Mika Tonder, Aki Hietanen ja Kari Ojalainen.

Leirille lähdetään ma 4.6. aamulla ja palataan kotiin to 7.6. illalla. Käymme menomatkalla syömässä, joten ilman huoltajaa matkustavien leiriläisten pitäisi ottaa mukaan ruokarahaa.

Pääset tutustumaan leiri-infoon leirin nettisivuilta alla olevan linkin kautta. Seuramme väriryhmä on keltainen raita.

leimaus2018

Bussiaikataulu varmistuu loppuviikosta, mutta alustavan aikataulun mukaan lähdetään liikenteeseen klo 7.00 Ruokolahdelta (liikuntahallin parkkipaikka), 7.15 Imatralta (Keskusliikenneasema) ja 7.45 Lappeenrannasta (Matkakeskus). Matkalla ovat mukana myös Lappeen Riennon leiriläiset.

Muista ottaa mukaan ainakin reipasta leirimieltä, suunnistusvarusteet, kompassi, emit, juomapullo, uimapuku/housut ja pyyhe, vaihtovaatetta ja riittävästi myös lämmintä vaatetta ja sadetakki. Kannattaa ottaa mukaan myös jotain helppoa välipalaa.

Majoituksemme sijaitsee noin 10 km päässä Kisakalliosta. Liinavaatteet ovat majoituksessa. Maanantaina menemme ensin Kisakallioon ja sitten illalla bussilla majoitukseen. Aamiaisen syömme joka aamu majoituksessa ja osa harjoituksista on majoituksesta kävelymatkan päässä.