KRV tiedottaa, seuraava hintaporras päättyy 28.2.

18.2.2018

51. Kainuun Rastiviikko järjestetään Kajaanissa Jormua-Leihun alueella 1.-6.7.2018.

Kartasta ja maastoista lisätietoa löytyy verkkosivuiltamme. 

 

H/D21E Pääsarjoissa Rastiviikon historian suurin rahapotti jaossa - yhteensä 9000,00 €.

1. 2500,00 €, 2. 1250,00 €, 3. 750,00 €


Joissakin vanhimmissa ikäsarjoissa on jälleen karttojen mittakaavana 1:7500 ja ko. tieto on nyt päivitetty nettisivuillemme.

 

Avointen sarjojen valikoima on edelleen varsin massiivinen, kun tarjolla on yhdeksän eri taitotasoa Rastirallista A-pitkään. Myös C-ultra säilyy ohjelmistossa. Ajoissa ilmoittautumalla voit säästää yli 30 euroa! 
HUOMIO! Ennakkoilmoittautuminen on mahdollista vain koko viikolle, mutta se ei sido osallistujaa suunnistamaan sillä radalla jolle on ennakkoilmoittautunut, vaan radan voi valita vaikka vasta lähtöpaikalla.

 

Seuraava hintaporras päättyy 28.02.2018 

Nyt kannattaa siis laittaa seuran jäsenistölle tietoa, että kannattaa ilmoittautua ajoissa Rastiviikolle, jolloin sekä suunnistaja että mahdollisesti myös seura säästää osallistumismaksuissa eniten.

 

Ilmoittautuminen on auki IRMA-palvelussa sekä kilpasarjoihin että avoimiin sarjoihin
 

KRV-majoitusvälitys palvelee asiakkaita

- Majoitustoimistomme päivittää koko ajan verkkosivuillemme tarjolle mm. yksityisiä asunto-, mökki- ja lomasuntokohteita sekä kaupallisen majoituksen puolelle myös tarjolla olevia majoituspaikkoja. Lisäksi tarjolla on nyt myös asuntolamajoitusta. Leirintäaluemajoituksen ja koulumajoituksen osalta päivitämme tarkempia tietoja aivan lähiviikkoina sivuillemme.Näistä tiedotamme majoitus-sivuillamme tarkemmin.

- Majoitustarjontaa on sekä Kajaanissa että sen lähialueilla erittäin kattavasti ja sitä tulee koko talven ajan lisää meidän sivustollemme. Esimerkiksi Sotkamo-Vuokatti akselilta löytyy majoitusta aivan varmasti kaikille halukkaille ja kilpailukeskuksen ajoaika on vain 10-30 min.

Tarjolla huikea kattaus oheisohjelmaa Rastiviikon aikana

- Tarjolla on mm. Kajaanissa: upo uusi Vesiliikuntakeskus Kaukavesi, Kajaanin uusi keilahalli, frisbeegolfia, golfia, monipuolisia uimarantoja, täysin uusi Kajaanin skeittiparkki, Kajaanin lasten liikennepuisto, lavatanssia, Kajaanin markkinakatua ja runoviikkoa yms. 
- Tarjolla on mm. Vuokatissa: Superpark Vuokatti, Megazone Vuokatti (avattu 2018) Vuokatin Urheiluopiston hiihtoputki yms., lumilautatunnelia, Napiksen lavatansseja, Alamäkiautoilua, Vuokatin seikkailupuistoa, Golfia ja keilausta yms.
- Rastiviikon loppubileet juhlitaan Kainuun musiikkijuhlien 6.-7.7.2018 yhteydessä, joten tarjolla on mahtavat Rastiviikon päättäjäiset!
- Tutustu oheisohjelmatarjontaan sivuillamme.

Lisätietoja Rastiviikosta,

Verkkosivut

Facebook

Twitter
Instagram

Youtube

#rastiviikko #kainuuoweek #endurancekainuu


Viime kesän (Kuhmo 2017) Rastiviikon tunnelmiin pääset palamaan nettisivujemme Kuvat ja videot -sivulta.

 

Kainuun Rastiviikko uutiskirje
Kainuun Rastiviikko uutiskirje 1/2018 (julkaistu 03.02.2018)

Hopeasompa 2018

Tervetuloa seuraamaan Hopeasomman loppukilpailuja Kuhmoon 2.-4.3.2018. Ei pääsymaksua alueelle, parkkipaikoille ohjaus tieltä 912.
Lue lisää täältä.

RekryKainuu -hanke etsii osaajia Kainuuseen

Useilla toimialoilla Kainuussa työvoimapula on tällä hetkellä todellisuutta. Alueelta löytyy töitä muun muassa pelialan taitajille, koodareille, hoitajille, lääkäreille, sosiaalityöntekijöille, metallimiehille ja -naisille, hitsaajille, kaivosalan ammattilaisille sekä useiden eri alojen insinööreille. 
Lue lisää täältä.

Ota yhteyttä:


Kilpailu- ja majoitustoimisto: 
+358 44 512 3517, info(a)rastiviikko.fi, majoitus(a)rastiviikko.fi


Media ja tiedotus
Niina Jämsén, +358 40 523 8866, niina(a)upitrek.com

Pääsihteeri (markkinointi ja yhteistyökumppanuudet): 
Jukka Liuha, +358 44 767 9533, jukka.liuha(a)rastiviikko.fi


Kilpailunjohtaja: 
Marko Horneman, +358 400 187 656, marko.horneman(a)gmail.com